νεα κρητη totalfitness news

Αποτέλεσμα εικόνας για Ωράριο λειτουργίας φαρμακείωνΑπόσπασμα από το πρακτικό της 3/20-2-2015 συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου. ΘΕΜΑ 19ο : Λήψη απόφασης για καθορισμό ωραρίου λειτουργίας φαρμακείων για το
έτος 2015. 
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κήρυξε την έναρξη της συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου και έδωσε το λόγο στην Αντιδήμαρχο κ. Αναστασία Δεληγιάννη, η οποία εισηγήθηκε τα εξής : 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ωράριο λειτουργίας φαρμακείων
«Η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων Τμήμα Φαρμάκων και Φαρμακείων με το με αριθ. Πρωτ. 60/12-1-2015, έγγραφο της ζητά την κοινοποίηση του ετήσιου ωραρίου λειτουργίας φαρμακείων, για το έτος 2015, στα διοικητικά όρια της περιοχής μας βάσει του Ν. 3852/2010, αρθ. 94, παρ. 6, εδ. 35. Μας ενημερώνουν επίσης, ότι στη λήψη της απόφασης περί ωραρίου, θα πρέπει να ληφθούν υπ' όψιν οι διατάξεις του Ν. 5607/1932, αρθ.10 παρ. 1 του Π.Δ.340/1993, άρθ. 10». 

Ακολούθως η κ. Αντιδήμαρχος είπε ότι μετά τη λήψη του παραπάνω εγγράφου η υπηρεσία ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την κα Χατζηλούη (ως εκπρόσωπο των Φαρμακείων της πόλης) και τον κ. Απέργη (ως εκπρόσωπος των φαρμακείων των οικισμών) και τους ζητήθηκε η άποψή τους για το εν λόγω θέμα. 

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας η κα Χατζηλούη, έστειλε έγγραφο με το ωράριο των φαρμακείων της πόλης, ενώ ο κ. Απέργης έστειλε έγγραφο για το ωράριο των φαρμακείων που υπάρχουν στους οικισμούς του Δήμου. 

Η πρόταση έχει ως ακολούθως :


Στη συνέχεια ο κ. Πρόεδρος κάλεσε το συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά. 
Τα Δημοτικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση αφού έλαβε υπόψη του την εισήγηση της ως άνω αντιδημάρχου, τις σχετικές διατάξεις και την σύμφωνη γνώμη του κ. Δημάρχου, 
Αποφασίζει Ομόφωνα 

Α. Καθορίζει το ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων καθώς και τις διανυκτερεύσεις και διημερεύσεις των φαρμακείων του Δήμου Τήνου για το έτος 2015, όπως παρακάτω:



Β. Ορίζει τον αριθμό των φαρμακείων που διημερεύουν από 01/01/2015 έως 31/12/2015 σε ποσοστό μέχρι 20% του συνολικού αριθμού των λειτουργούντων φαρμακείων στο Δήμο με τη σειρά που αναγράφεται στους πίνακες που καταρτίζει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος. 

Γ. Ορίζει τον αριθμό των φαρμακείων που διανυκτερεύουν από 01/01/2015 έως 31/12/2015 σε ποσοστό μέχρι 20% του συνολικού αριθμού των λειτουργούντων φαρμακείων στο Δήμο με τη σειρά που αναγράφεται στους πίνακες που καταρτίζει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος. 

Οι πίνακες διημέρευσης και διανυκτέρευσης των φαρμακείων συντάσσονται με τη φροντίδα και ευθύνη του οικείου φαρμακευτικού συλλόγου. 

Σε κάθε φαρμακείο πρέπει να αναρτάται με ευθύνη του καταστηματάρχη πίνακας των φαρμακείων που διημερεύουν και διανυκτερεύουν. 

Η απόφαση αυτή έλαβε αύξοντα αριθμό: 38/2015.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top