νεα κρητη totalfitness news

Αποτέλεσμα εικόνας για πασχαλινο ωράριοΤα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου σας ενημερώνουμε ότι :
1. από την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 έως και το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 θα είναι σε ισχύ το θερινό ωράριο των καταστημάτων.

Τα καταστήματα από τις 22 Μαρτίου 2015 μπορούν να λειτουργούν τις καθημερινές, τις Κυριακές και τις αργίες από τις 08:00 έως και τις 24:00.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το νόμο τα καταστήματα που μπορούν να λειτουργήσουν τις Κυριακές και τις αργίες πρέπει να έχουν τις παρακάτω προϋποθέσεις :

α) Τα εμπορικά καταστήματα να έχουν συνολική επιφάνεια εμβαδού, όπως αυτό αναγράφεται στο λογαριασμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, μέχρι διακόσια πενήντα (250) τετραγωνικά μέτρα,
β) να μην ανήκουν υπό οποιαδήποτε νομική σχέση σε αλυσίδα καταστημάτων, εξαιρουμένων των περιπτώσεων συμβάσεων δικαιόχρησης (franchise).

γ) να μην λειτουργούν με συμφωνίες συνεργασίας τύπου «κατάστημα εντός καταστήματος» (“shops – in − a − shop”) και να μην βρίσκονται σε εκπτωτικά καταστήματα (“outlet”), εμπορικά κέντρα ή εκπτωτικά χωριά.

  1. Πασχαλινό ωράριο δεν θα διανεμηθεί καθώς η περίοδος του Πάσχα
(05/04/2015 έως και 19/04/2015) περιλαμβάνεται μέσα στην περίοδο ισχύος του θερινού ωραρίου, επομένως τα καταστήματα θα λειτουργήσουν σύμφωνα με αυτό, πάντα προαιρετικά. Εξαιρείται η ημέρα της Μεγάλης Παρασκευής, όπου τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 12:30 έως και τις 19:00.

Ευχόμαστε σε όλους καλή θερινή σαιζόν.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

                         Ο Πρόεδρος                                             Η Γενική Γραμματέας
                     Ανδρέας Τσιμέκης                                            Λουκία Κολλάρου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top