νεα κρητη totalfitness news

Από την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 και για μία μέρα ακόμη θα βρίσκονται 130 Καθολικοί Νέοι
από όλη την Ελλάδα στην Τήνο στα πλαίσια προετοιμασίας για την Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας συνάντηση με το Πάπα που τον Ιούλιο του 2016 θα πραγματοποιηθεί στην Κρακοβία της Πολωνίας.

Είναι η 12η Πανελλήνια συνάντηση νέων και συμμετέχουν από νέοι από Τήνο, Σύρο, Αθήνα, Πάτρα αλλά και άλλα μέρη της Ελλάδος. 

Την Πέμπτη έγινε μια πρώτη γνωριμία μεταξύ τους στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Αντωνίου στην Παλλάδα ενώ την Παρασκευή έγινε ξενάγηση στο Μοναστήρι των Αδελφών Ουρσουλινών στα Λουτρά από την ακούραστη Αδελφή Θηρεσία Φώνσου. Κατόπιν με την πολύτιμη βοήθεια του κ. Μάνθου Πρελορέντζου ιδιοκτήτη του περιπατητικού και ορειβατικού  ομίλου ΑΙΝΕΙΑΣ ΤΗΝΟΥ αναχώρησαν για την εξερεύνηση του Κάστρου της Αγίας Ελένης στο Ξώμβουργο με ενδιάμεσο σταθμό το χωριό του Κουμάρου.

Παράλληλα με την εξερεύνηση αυτή τα παιδιά έπαιζαν και ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού που είχε προετοιμαστεί από τους εθελοντές τις ΕΚΝΕ Τήνου κατά την διαδρομή μέχρι το Ξώμβουργο. 

Κατά την διάρκεια των ημερών αυτών παραμονής  στο νησί μας οι νέοι θα συμμετέχουν σε διάφορες εργασίες πνευματικού περιεχομένου και πνευματικών εμβαθύνσεων όπου γίνονται από Ιερείς του κλήρου της Τήνου. Βέβαια υπάρχει και ελεύθερος χρόνος αλά και για προσευχή. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους εθελοντές αλλά και σε όσους πρόσφεραν για την επιτυχή διοργάνωση αυτών των ημερών.
Μάριος Φώσκολος























































Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top