νεα κρητη totalfitness news



Σήμερα πραγματοποιείται η ημερίδα για το «Ακτοπλοϊκό Δίκτυο νήσων Κυκλάδων
Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου», η οποία διοργανώνεται από το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με αφορμή της συνεδρίασης του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, η οποία θα πραγματοποιηθεί επίσης στη Νάξο, την Παρασκευή 22 Μαΐου.

Η διοργάνωση της ημερίδας για το ακτοπλοϊκό θα λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο (πρώην Σχολή Ουρσουλινών) στη Χώρα της Νάξου, στις 10:00 πμ και θα διαρκέσει έως τις 18:00 μμ.

Δεδομένης της δύσκολης κατάστασης, η οποία επικρατεί, τόσο στην ενδοκυκλαδική σύνδεση, όσο και στη σύνδεση των Κυκλάδων με τα λιμάνια του Πειραιά και του Λαυρίου, τον τελευταίο χρόνο, με κύρια αιτία την έκρυθμη οικονομική κατάσταση της Ναυτιλιακής Εταιρίας Λέσβου (ΝΕΛ), η οποία έχει αναλάβει ένα μεγάλο κομμάτι της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των Κυκλάδων, η σημερινή ημερίδα, είναι, ίσως, η μοναδική ευκαιρία, πριν την έναρξη της full season, οι φορείς των Κυκλάδων να γνωστοποιήσουν από κοινού – για ακόμη μια φορά – τα αιτήματά τους, όσον αφορά στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών.
Ημερίδες με αντίστοιχο θέμα είχαν πραγματοποιηθεί και τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς όμως να έχει υπάρξει απτό αποτέλεσμα, ή ικανοποίηση από την πλευρά της πολιτείας, των αιτημάτων των νησιωτών, με την κατάσταση, μάλιστα, να χειροτερεύει χρόνο με το χρόνο.

Έπειτα από το πέρας της σημερινής κρίσιμης σημασίας ημερίδας, αναμένεται η αναλυτική εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων, σχετικά με τους διαθέσιμους τρόπους βελτίωσης των συνθηκών στην ακτοπλοϊκή σύνδεση, αλλά και τους τρόπους αντίδρασης στο ενδεχόμενο διατήρησης των κακών συνθηκών, ή επιδείνωσης αυτών.
- See more at: http://www.koinignomi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top