νεα κρητη totalfitness news

Στην Κύθνο σήμερα ο Παγκόσμιος Αγώνας Ακρόπολις Jet RaidΣτην Κύθνο θα βρεθούν τα πληρώματα του Διεθνή Αγώνα με JET SKI "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ JET
RAID" σήμερα 10/6/2015 όπου θα τους υποδεχτεί ο Δήμος Κύθνου.
Ο αγώνας πρόκειται να πραγματοποιηθεί το διάστημα 8-13/6/015 με βαση την Γλυφαδα Αττικης και ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 1.340χλμ. στον Σαρωνικό (Πόρος, Αίγινα, και Αγκρίστρι,Πορτο-Χέλι,Ερμιόνη),στον Ευβοϊκό (Χαλκίδα) και στις Κυκλάδες(Κύθνος και Μήλος).
 Ο Πανελλήνιος Όμιλος Τζετ Σπορτ (Hellenic Jet Sports Boating Association) σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Jet Raid (www.jetraid.net)  διοργανώνει τον διεθνή αγώνα JET SKI, τύπου ανοιχτής θαλάσσης (Offshore/Endurance) για πέμπτη συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα και στην ιστορία του θεσμού αυτού του αγώνα στην Ευρώπη.  Είναι μεγάλη τιμή για την Ελλάδα η φιλοξενία μιας τόσο σημαντικής αθλητικής εκδήλωσης που έχει δώσει και θα συνεχίσει να δίνει μεγάλη διάσταση στον Ελληνικό ναυταθλητισμό.
  Στην ουσία πρόκειται για μια περιπέτεια, μια σκληρή δοκιμασία για τους αναβάτες, τα σκάφη και φυσικά τους διοργανωτές. Μια περιπέτεια που δεν εξελίσσεται μόλις μερικά μέτρα μακριά από την ακτή όπως οι συνηθισμένοι αγώνες close course (κλειστής πίστας) καθώς πραγματοποιείται στην ανοιχτή θάλασσα. Μέσα από τις κουραστικές διαδρομές οι αναβάτες και τα πληρώματα γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα μαγευτικά τοπία και τις κρυμμένες ομορφιές της χώρας και παίρνουν την καλύτερη γεύση από την ελληνική φιλοξενία.

Ο διεθνής αγώνας των personal watercraft τελεί υπο την αιγίδα του Δήμου Γλυφαδας, Αγιας-Μαρίνας,Κρανιδίου,Κύθνου,Μήλου,Χαλκίδας.Είναι ίσως ο μόνος διεθνής αγώνας των personal watercraft που έχει τόσο μεγάλη προβολή όπως για παράδειγμα στα παρακάτω τηλεοπτικά μέσα:
RTBR-RTL-TVI-TELLE,MOTORS EUROSPORT TV-ABMOTEURS FRANCE 3, RAI UNO- RAI TRE MEDIASET, ESPN TV BRASIL-PRIBE CNY, ΕΡΤ-ANT1- ALPHA-SKAI-STAR-ART- MEGA,ΤΣΙΡΙΓΟ TV , TVE, portal,αιγινα νεα εποχη, POCCUNL 2,kalamata live.gr,wordy.photos,mashpediavideo,best tv
Επιπλέον προβολή γίνεται εδώ και τέσσερα χρόνια μέσω των παρακάτω ιστοσελίδων:

ΠΗΓΗ cyclades24.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top